Informatie 
Gebruik
Sitemap
Actueel
E-mail
Nieuws

Hoe deze site gebruiken?

Bovenaan, links en rechts ziet u een aantal bruine of blauwe drukknoppen. Klik de knop van uw keuze aan om de informatie die erbij hoort te zien.

U kan altijd naar de beginpagina door op het kleine knopje links boven te klikken, dat met het huisje erop. De serie knoppen hierboven en rechts blijven altijd staan, op welke keuze u onderweg ook klikt.

Ervaren internet surfers weten dat men ook altijd weer terug kan naar de vorige pagina. Dat gaat met de knop met de dikke pijl naar links helemaal links boven in de taakbalk van uw browser zelf.

Denk eraan dat rechts in een venster soms een grijze schuifbalk staat, zoals hiernaast, tussen een klein pijltje naar boven en één naar beneden. Dan moet u deze balk aanwijzen met de muis en hem met de linkermuisknop ingedrukt mee naar boven of naar beneden slepen, om ook de informatie te zien die net buiten dit venster valt. Ook onderaan kan zo'n balk staan om het venster in horizontale zin te verschuiven.

Op volgende pagina's staan ook blauwe drukknoppen. Die geven aan dat u op een dieper niveau in de site bent doorgedrongen waar u verdere onderwerpen kan vinden onder de eerder door u gekozen rubriek. Soms zijn het ook gewoon bruine onderlijnde teksten. Er verschijnen nieuwe pagina's over dat onderwerp, als u erop klikt.

Sommige van die blauwe knoppen, brengen u naar een andere website dan deze, namelijk de website van de link in kwestie, waarvan u de knop hebt aangeklikt. Om van daar terug naar hier te keren moet u soms opnieuw deze site opzoeken, zoals u dat het eerst deed toen u hier terecht kwam, of anders gewoon op het huisje klikken.

Wat is er op deze site te vinden?

Hierboven links staat een bruine drukknop 'Site map'. Als u daarop klikt verschijnt een algemeen overzicht.

Wat is er nieuw?

Op de thuispagina (via huisje links helemaal bovenaan) staat een knop 'Nieuw'. Daar vindt u een tabel met de meest recente wijzigingen en toevoegingen in omgekeerd chronologische volgorde. Het meest recente staat dus bovenaan.

Wat is er daarvan actueel?

Via het knopje 'Actueel' krijgt u een beknopt overzicht van wat recent aan de orde is. Is er niets speciaals aan de hand, dan wordt u vandaar gewoon naar de vorige rubriek (Nieuw) doorverbonden.

DEZE WEBSITE WORDT REGELMATIG BIJGEWERKT.
Kom daarom regelmatig opnieuw een kijkje nemen vooral via het knopje 'Nieuw'.

thuispagina Laatste wijziging: door B.Pirard (©) 10 april 2004 09:01, email contact - Copiëren toegelaten mits bronvermelding -