Links 
Cantate gemengd koor
OrSeCante
Belgische luchtverkeersleidingdienst
Eurocontrol regelgever luchtvaart
Indymedia onafhankelijke pers
Seniorennet
Culturele vzw
Encyclopedie on-line
NWP
Good News
Transcendente meditatie
Sanskriet leren on-line
Nieuws
ripples (5) (41K)

Maak uw keuze

links hiernaast of hieronder

 

  Uitgeverij Deystere 

Uitgeverij Deystere werd opgericht in mei 2008 en stelde de eerste publicaties voor in de loop van juli 2008.Het hoofdaccent ligt op literair werk maar werken waar maatschappelijk relevante thema's worden aangesneden en filosofisch getinte essays worden eveneens uitgegeven.

Koninklijke Bibliotheek

CANTATE 

is een gemengd volwassenenkoor van een 38 tal leden opgericht in 1974 door Constant Meeus die het koor leidde tot september 1996. Het groeide uit het plaatselijk jeugdkoor dat tien jaar eerder werd opgericht door M. Th. Van Ruyskensvelde. Sinds september 1996 wordt CANTATE geleid door Hilde De Coster.

 

OrSeCante

OrSeCante (1 woord, drie keer hoofdletter) is een koor uit Leuven. Het staat al meer dan 15 jaar onder leiding van Arnout Malfliet. Bij de uitgevoerde muziek is er nogal vaak een voorkeur voor religieuze muziek uit renaissance en barok.

Natuurwetpartij

De initiatiefnemers van de Natuurwetpartij hebben zich in 1993 laten inspireren door de Transcendente Meditatie technieken en het wetenschappelijk onderzoek daarvan. Het beoogde doel: gezondheid, welvaart en welzijn op alle gebied voor de ganse bevolking.

Global Good News

The Global Good News website records the historic transformation of time, from the age of ignorance to the Age of Enlightenment—from a time of darkness, suffering, and problems to a glorious new civilization for all mankind, 'Heaven on Earth'.

Transcendente Meditatie (TM) is een eenvoudige geestelijke techniek. Deze wordt twee keer per dag gedurende 15 tot 20 minuten beoefend. Men zit in een gemakkelijke stoel. Door TM ervaart men een toestand van rust die tweemaal dieper is dan tijdens de slaap. Stress en diepe vermoeidheden lossen op. Men neemt als het ware tweemaal per dag vakantie. Het resultaat hiervan is toenemende gezondheid, meer geestelijke en lichamelijke capaciteiten en verbeterde relaties.
A Practical Sanskrit Introductory

by Charles Wikner

 

EUROCONTROL is the European Organisation for the Safety of Air Navigation. This civil and military Organisation which currently numbers 37 Member States, has as its primary objective the development of a seamless, pan-European Air Traffic Management (ATM) system. Belgocontrol is een autonoom overheidsbedrijf met als opdracht:
  1. De veiligheid van het luchtverkeer waarborgen in het luchtruim waarvoor de Belgische staat verantwoordelijk is.
  2. De vliegtuigbewegingen controleren op en rond de luchthaven van Brussel-Nationaal. Als gevolg van het samenwerkingsakkoord met de Gewesten verzekert Belgocontrol ook de veiligheid van het luchtverkeer op de gewestelijke openbare luchthavens en vliegvelden.
  3. Inlichtingen over het luchtverkeer verschaffen aan de politie, de luchthaveninspectie en de luchtvaartdiensten.
  4. Weerkundige informatie voor de luchtvaart verschaffen en telecommunicatie- en andere diensten verstrekken.

    Belgocontrol werd in oktober 1998 opgericht en nam toen de taken over van het departement ‘luchtvaartveiligheid’ van de vroegere Regie der Luchtwegen.

 

Wikipedia

Welkom op Wikipedia, een neutrale en vrije on-line encyclopedie waaraan iedereen kan meehelpen.

Het aantal artikels ligt rond de 600.000 voor de nederlandstalige uitgave. Daarvan heb ik er zelf een zevenhonderdtal geschreven of uitgebreid, vooral inzake mythologie, prehistorie en oude culturen

Seniorennet

Een volledige interactieve site voor 50 plussers, met nieuws, weerbericht, tips, on-line cursussen internet gebruik, zelfs het maken van een eigen website, enz

 

Indymedia 

brengt dagelijks betrouwbaar nieuws over al wat leeft en wringt in de maatschappij. Nieuws over en uit de sociale bewegingen vindt steeds minder zijn weg naar de kolommen van de traditionele media. Indymedia.be wil die leemte opvullen.

Onafhankelijkheid is onze belangrijkste troef in een medialandschap waar commercialisering de norm is. Indymedia.be moet geen rekening houden met aandeelhouders of adverteerders. Indymedia.be overleeft dankzij de steun van lezers en sympathisanten en de inzet van vrijwilligers.

Aan Indymedia.be kan je ook zelf meewerken.

 

  Amarant


organiseert voor u cursussen en lezingen over de geschiedenis en de recente ontwikkelingen van beeldende kunst, filosofie en hedendaagse muziek en begeleide tentoonstellingsbezoeken, kunsthistorische daguitstappen en reizen.

thuispagina laatste wijziging: door B.Pirard (©) 1 sep 2011 13:07, email contact - Copiëren toegelaten mits bronvermelding -